bg

„Барбарони/пуф“ за Дневен център за деца и лица с увреждания в гр. Шумен.

Пробна кауза

Стойност: 560 Кредита

Събрани: 560 Кредита

Подарените от Вас „Барбарони/пуф“ са вашата прегръдка за децата в центъра!

Дневният център за деца и лица с увреждания гр. Шумен е място, където всеки ден се посещава като дневна детска градина от нуждаещите се деца. В него те се срещат с други  деца като тях, с които се запознават и сприятеляват. В центъра работят  висококвалифицирани специалисти – ерготерапевти, кинезитерапевти, психолог, специализирани педагози, артетерапевти, социални работници, логопед и медицинска сестра.

Те помагат, лекуват и дават своя принос за подобряване и възстановяване на децата и лицата с увреждания.

Специалистите изготвят програма за работа с всяко от децата. Добрата база на центъра – голямата детска площадка, добре оборудваните кабинети, където специалистите работят индивидуално с всяко дете, спомагат през целия ден докато детето е тук да се чувства спокойно и обгрижено. Тук има и оборудван център за рехабилитация, осигурен е транспорт.

Ние искаме с Вашата помощ, Мили Четящи деца, да подарим четири броя „Барбарони/пуф“. В тези барбарони може да се прекарат  часове с любима книжка  или играейки някоя видео игра. Те са с ергономичен дизайн, който заема формата на тялото, като осигурява максимален комфорт.

След заниманията и игрите децата ще могат да отмарят в прегръдките на „Барбароните/пуф“.

  • 45410 кредита разпределени за благотворителност
  • 2170 регистрирани ученици
  • 5353 прочетени книги
  • 54 успешно приключили кампании