bg

Подкрепете ателие „Прегърни ме“!

Пробна кауза

Стойност: 500 Кредита

Събрани: 500 Кредита

Има деца, които се нуждаят от вашата доброта.

„Ако някъде има невидима йерархия на доброто, което можеш да направиш – това е да утешиш дете, да го прегърнеш и обичаш стои най-високо. Обичам да се възхищавам на това, което правят хората в ателие „Прегърни ме“ за децата. То не е само за децата, за всички ни е, защото няма щастливо общество там, където има и едно нещастно дете.“

Това са думи на писателят Георги Господинов – един от приятелите на ателие „Прегърни ме“.

Децата, техните мечти и постижения – те са нашето вдъхновение, смисъл и опора, казват от ателие „Прегърни ме“. Повечето от тях прекрачват прага на ателието с комплекса на изоставеното,  нехаресваното, необичаното дете, което расте с нагласата, че светът е лошо място, че животът е гадна работа, а то е само. Затова повечето от тях искат да са силни, страшни и лоши. А ние ги учим на други неща – че човек не е сам, че доброто и красивото е по-силно от злото.

Как ателие „Прегърни ме“ постигат това?

Ателието отваря врати през лятото на 2005г. и работи в подкрепа на деца и младежи лишени от родителска грижа, като насърчава интереса им към образование и изкуство.

Какви са дейностите, които предлага Ателие „Прегърни ме“?

Фотография и анимация

Творческа ваканция

Детско кино и психоанализа

Четене и илюстрация на текст

Малките рисуват големите

Театър на маса

Радиопредаване

 Как може да помогнете на ателие „Прегърни ме“?

Като дарявате вашите кредите от решените тестове за книгите , които вие сте прочели. А ателие „Прегърни ме“ реализира дейности за връщане на вярата на тези деца в доброто и че животът може да бъде прекрасен.

Това са вашите прегръдки за тези деца!

  • 42070 кредита разпределени за благотворителност
  • 2108 регистрирани ученици
  • 4976 прочетени книги
  • 46 успешно приключили кампании